Pravno obvestilo

Spoštovani člani in obiskovalci Turističnega društva Štore,

Vstopate v svet turističnih doživetij, kjer skrbimo za varnost, spoštovanje in dobro počutje vseh. Za zagotovitev prijetnega in varnega okolja za vse, vas prosimo, da preberete naslednje pravne informacije:

Članstvo in Udeležba: Članstvo prinaša edinstvene ugodnosti. Preberite naše pogoje in se pridružite avanturam, polnim raznolikosti.

Fotografije in posnetki: Delite z nami trenutke smeha in prijateljstva. Fotografije so lahko naš način, da obudimo spomine. Med dogodki in dejavnostmi lahko Turistično društvo Štore ustvari fotografije ali posnetke. Z udeležbo naših dogodkov soglašate, da se vaša podoba lahko uporabi v marketinške namene društva. Če želite umakniti svojo privolitev, nas prosim obvestite pisno.

Odgovornost: Na dogodkih sledimo varnostnim smernicam. Vaša dobrobit je naša prednostna naloga. Turistično društvo Štore ni odgovorno za morebitne nesreče, poškodbe ali izgube osebne lastnine med udeležbo na dogodkih društva. Prosimo, upoštevajte vsa varnostna navodila in priporočila organizatorjev.

Varstvo osebnih podatkov: Spoštujemo vašo zasebnost. Vaši osebni podatki, zbrani ob članstvu ali prijavi na dogodke, bodo uporabljeni izključno v skladu z našo politiko varstva osebnih podatkov.

Varna objava otrok: Otroci so dragoceni. V skladu z našim prizadevanjem za zagotovitev varnosti otrok, se zavedamo občutljivosti objave fotografij ali informacij o otrocih. Pred objavo kakršnih koli podatkov ali fotografij otrok bomo pridobili izrecno pisno soglasje staršev ali zakonitih skrbnikov.

Preprečevanje sovražnega govora na spletu: Sovražni govor in diskriminacija niso dovoljeni. Turistično društvo Štore si prizadeva za ustvarjanje pozitivnega okolja. Zato ostro obsojamo sovražni govor, diskriminacijo ali kakršno koli obliko neprimernega vedenja na naših spletnih platformah, prireditvah in dogotkih. Uporabniki, ki kršijo ta načela, bodo odstranjeni ali izključeni iz sodelovanja.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in udeležbo v dejavnostih Turističnega društva Štore. Naj bo vsak trenutek vaše pustolovščine nepozaben! Za dodatne informacije smo vam na voljo.

S spoštovanjem, upravni odbor Turističnega društva Štore.

Nekaj o zasebnosti…

Scroll to Top