Čarovniško druženje v Štorah

Na zadnji dan oktobra, smo člani turističnega društva Štore, ponovno pripravili, zdaj že tradicionalno, noč čarovnic za večje in mlajše otroke.
Vremena si žal nismo znali pričarati, so nam pa čarovniško vzdušje naredile strašljive maske, ki so nas prišle prestrašiti, v za ta večer, premajhen prostor turističnega društva, zato smo se razširili v prostore Planinskega društva – za kar se jim najlepše zahvaljujemo. 

Otroci so lahko ustvarjali razne čarovniške podobe iz papirja in z akrilnimi barvami risali na prodnike, lahko so spremenili svojo podobo in postali čisto nekaj drugega s čarovnico Mašo. Za želodčke in nekaj več čarovniške moči pa smo poskrbeli s sladkorno peno v čarovniških barvah in seveda s čarobnimi napoji.

Člani TD Štore smo bili glede na neugodno vreme prav presenečeni nad udeležbo malih čarovnikov in čarovnic, prav tako pa njihovih staršev – še dobro, da smo tudi za čarovniške starše imeli pripravljene »hudo začarane napitke«. Vabljeni spet naslednje leto – čarovnice se bomo potrudile, da se bomo naučile pričarati lepo vreme!

Sorodne novice

pustovanje 2024
Pustovanje 2024
pustovanje 2024
Vabilo na pustovanje za otroke 2024
lampioni prizig
Dragi prijatelji,
5dan
Božiček prihaja - peti dan
4dan
Božiček prihaja - četrti dan
Bozicek prihaja 4dan
Božiček prihaja - tretji dan
1 2 3 4
Scroll to Top