Pohod po obronkih občine Štore

Pohod je veliko več, kot "matranje mišic"

pohod zbor
Udeleženci pohoda 2022

V srcu slikovite pokrajine, obdana z zelenimi gozdovi in neokrnjenimi travniki, Turistično društvo Štore uspešno združuje ljubitelje narave in pohodništva. Njihovi tradicionalni pohodi predstavljajo ne samo izjemno priložnost za gibanje in svež zrak, temveč tudi priložnost za odkrivanje skritih naravnih biserov, druženje in skrb za okolje.

Pohodi, organizirani v okviru turističnega društva, potekajo po raznolikih poteh, ki vodijo skozi čudovite gozdne steze, ob rekih ter mimo idiličnih razglednih točk. Udeleženci imajo priložnost odkrivati lepote narave, ki jih pogosto spregledamo v hitrem tempu vsakdanjega življenja. Od barvitih cvetlic, ki krasijo poti, do čistih gorskih zračnih sapic, vsak korak pomeni sprostitev in povezovanje z naravo.

A pohodi Turističnega društva Štore so več kot le sprehod skozi gozdove. So priložnost za druženje in povezovanje ljudi iz različnih skupnosti. Udeleženci delijo svoje izkušnje, se smejijo ob skupnih doživetjih in ustvarjajo trajne spomine. Skupinsko pohodništvo krepi družbene vezi, spodbuja solidarnost in ustvarja prijetno skupnostno ozračje.

pohod po obronkih
Turistični pohod po obronkih občine Štore
Preberite več
Scroll to Top