Otroško pustno rajanje in pustna povorka v Štorah

Letos smo se zopet odločili, da priredimo nepozabno pustovanje za naše najmlajše in njihove starše! Vendar pa to ni bila zgolj otroška zadeva – navdušenje in ustvarjalnost so zajela tudi odrasle, čeprav se jih zadnja leta ni zbralo toliko kot nekoč.

Sonce je sijalo z neba, kar je pomenilo, da je naše pustovanje potekalo na prostem, pod odprtim nebom. In glej ga zlomka, vreme nam je bilo naklonjeno, zato se je na ulicah našega kraja zbralo številno množico malih in velikih mask. Ulice so oživele z barvitostjo in domišljijo, ki so ju prinesli s seboj vsi udeleženci.

Mali pustni navdušenci so z iskrivimi očmi korakali po ulicah, obdana s starši, ki so se prav tako od srca zabavali. Odrasle maske so izžarevale kreativnost in humor, pričarale pa so tudi nekaj nostalgičnih spominov na čase, ko je bilo odraslih mask na pustni povorki še več.

Veselje, smeh in dobra volja so napolnili naš kraj, in ob pogledu na te čudovite maske smo se vsi strinjali: pustovanje je res priložnost za vse generacije, da se združimo v skupnem veselju in ustvarjalnosti. Komaj čakamo na naslednje leto, ko bomo lahko ponovno ustvarjali nepozabne pustne spomine skupaj!

Sorodne novice

pustovanje 2024
Pustovanje 2024
pustovanje23
Pustovanje 2023
pustovanje 2024
Pustovanje 2024
pustovanje 2024
Vabilo na pustovanje za otroke 2024
lampioni prizig
Dragi prijatelji,
5dan
Božiček prihaja - peti dan
4dan
Božiček prihaja - četrti dan
Bozicek prihaja 4dan
Božiček prihaja - tretji dan
1 2 3 4
Scroll to Top